Meerdaagse heisessie

Een alternatieve heisessie voor managers, bestuurders en directieleden in een luxe, maar informele sfeer en in een van Nederlands mooiste natuurgebieden. U verblijft in een prachtige Watervilla die van alle luxe is voorzien en beschikt over een eigen sloep. Privat dining, sloepentocht met gids, E-choppertocht door de Weerribben. Het zijn allemaal ingredienten voor een geslaagde heisessie.

Tijdsduur

Dit dagje uit duur 3 dagen

Aantal personen

Vanaf 10 personen

Prijs

Vanaf € 275,00 per persoon

09.30 uur (op maandag 11.30 uur)
U wordt ontvangen in de brasserie aan het water op Park Watertstaete met koffie/thee en een keuze uit de patisserie. Vervolgens gaat u naar uw luxe vergaderlocatie en accommodatie. Tijdens de sessies zijn er koffie, thee, ijswater en soft drinks aanwezig.

12.30 uur
U wandelt naar de Brasserie voor de luxe lunch.

13.30 uur
Vervolg vergadering

16.30 uur
De schipper/gids meldt zich bij uw accommodatie om met uw gezelschap een tocht te gaan maken door de Weerribben. Voor onderweg is er een luxe borrelpakket mee aan boord. In de maanden november t/m maart vervalt deze activiteit en wordt deze vervangen voor een tocht met Dafjes (aanvang 15.00 uur).

18.30 uur
Bij terugkomst wordt u ontvangen door de Sommelier die u voorziet van een heerlijk glas wijn. Vervolgens gaat de kok in uw accommodatie een heerlijk 4-gangen menu bereiden. Overnachting in uw luxe Watervilla.

08.30 uur
Het ontbijt staat klaar in uw accommodatie en u kunt aansluitend beginnen met uw vergadersessie.

12.30 uur
U wordt verwacht in de Brasserie voor een luxe lunch.
Aansluitend gaat u even lekker ontspannen tijdens de E-chopper tocht door de Weerribben met begeleider.

15.00 uur
Vervolg vergadersessie

18.30 uur
U wandelt weer naar de Brasserie, die geheel prive tot uw beschikking staat, waar u samen gaat genieten van een High Wine Deluxe of Bubbels&Bites onder begeleiding van de sommelier.

08.30 uur
Het ontbijt staat klaar in uw accommodatie. Uitchecken voor 11.00 uur.

Optioneel (niet mogelijk bij vertrek op maandag en vrijdag)
Vervolg vergadersessie

12.30 uur
U wordt wederom in de Brasserie verwacht voor een luxe lunch.

Vervolg vergadersessie

16.00 uur
Geschat einde

Indien u aanpassingen wilt maken op het programma dan maken wij uiteraard graag een aangepast voorstel voor u.

INFORMATIE-RESERVEREN

Meer actieve uitjes

High Wine Restaurant Eetcafe Giethoorn

Wij willen WIJNEN

Daf rijden - een super leuk dagje uit in natuurgebied "De Weerribben-Wieden" Rijd en strijd met familie of vrienden om de DAF-bokaal! Vanaf 2 personen - Prijs vananf € 65 pp incl lunch

Lees verder

Varen in de Weerribben

Kom naar Nationaal park Weerribben-Wieden en geniet van de omgeving per Fluisterboot, Rondvaartboot, Sup of Kano i.c.m. culinaire verwennerij. Een heerlijk dagje uit in in de natuur voor jong en oud.

Lees verder

Kanosafari Weerribben

Daf rijden - een super leuk dagje uit in natuurgebied "De Weerribben-Wieden" Rijd en strijd met familie of vrienden om de DAF-bokaal! Vanaf 2 personen - Prijs vananf € 65 pp incl lunch

Lees verder