er even tussenuit

DE LEUKSTE DAGJES UIT VOOR FAMILIES, VRIENDEN EN VRIJGEZELLEN

dagje uit bij Oss&Zyl

De leukste uitjes en familie arrangementen in Steenwijkerland vind je bij Restaurant Oss&Zyl in het Overijsselse Ossenzijl in natuurgebied de Weerribben.

varen in de weerribben

Kom gezellig een dagje naar Nationaal park Weerribben-Wieden. Ons sfeervolle restaurant is de toegangspoort naar het natuurgebied. Combineer het varen met een Fluisterboot, Rondvaartboot, Sup of Kano met een culinaire verwennerij. Een heerlijk dagje uit in in de natuur voor jong en oud.

e-chopper

Stap op de E-chopper in Ossenzijl en geniet van de Weerribben, een fantastisch mooi Nationaal Park. Toeren over mooie paden langs de wateren en bootjes kijken. Onderweg even stoppen voor een lekkere Wieden lunch en daarna weer terug naar de opstapplek. De dag wordt afgesloten met een ijscoupe naar keuze.

wij willen wijnen

HET arrangement voor mensen die op zoek zijn naar een leuke activiteit met een smaakvolle afsluiting. Vanaf onze brasserie aan het water maak je  een mooie fluistertocht door De  Weerribben. Bij terugkomst serveren wij een heerlijke High Wine, betaande uit diverse wijnproeverijen met bijpassende hapjes. Laat de zomer maar komen!

Arrangementen